Lees hier mijn interview met De Brug Nijmegen over hoe het allemaal begon.
“Ooit wil ik ergens mijn plan voor een culturele strandbar uitvoeren. Misschien op een van de negen locaties van ‘langs de Waal’ en anders op een andere mooie en geschikte plek in het Rivierpark.” Vandaar dat Paul Dirks zijn idee ingestuurd voor ideeëncompetitie ‘langs de Waal’ van gemeente Nijmegen.

Nijmegen – De gemeente startte deze competitie om ideeën te krijgen voor negen locaties in het Rivierpark. Tot en met 19 februari kan iedereen digitaal een stem uitbrengen voor de ideeën die hen het meest aanspreken. Het idee met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Een vakjury deelt de overige prijzen uit. De winnende ideeën krijgen een financiële bijdrage of maken kans om grond in gebruik te nemen.
“Geen idee of ik kans maak”, vertelt Paul. “Maar ik vond het op zijn minst een goed platform om mijn idee te pitchen.” Paul droomt van een kleine culturele strandbar aan de Waal. “Een ontmoetingsplek waar zowel zakelijke als niet zakelijke afspraken kunnen plaatsvinden, met een geweldig uitzicht op de Nevengeul op een plek waar je zomers ook lekker even het water in kunt. Kortom een strandtent aan de Waal waar Nijmegen zomers terechtkan om te genieten van de natuur, geschikt voor alle buitengenieters en een hotspot waar allerlei activiteiten plaats kunnen vinden.

Benieuwd naar alle inzendingen? Kijk dan op www.langsdewaalnijmegen.nl en stem.

Link: //www.brugnijmegen.nl/nieuws/algemeen/101429/culturele-strandbar-als-inzending-langs-de-waal-

Post a Comment