Crowd-
funding
Help ons Strandbar Stek mogelijk te maken!

Update 13juni: Het is niet meer mogelijk om toegang te krijgen voor de openingsavond d.m.v. doneren. Dit omdat we al vol zitten en we alle donateurs een plek willen kunnen bieden.

Doneer

BedragWaarom Doneren?

Hi, ik ben Paul Dirks. Geboren en getogen Nijmegenaar. Elk jaar ga ik met mijn vrienden naar het Waalstrand. We zitten dan onhandig op stenen en drinken lauw bier, maar de sfeer is altijd super. Ik dacht op een gegeven moment: “Dat moet anders kunnen!” Tijdens een vakantie in Spanje zag ik wat voor een positieve invloed een strandbar kan hebben op de omgeving. Een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid. Toen wist ik het: dit mist Nijmegen. Zo ontstond mijn droom om op een unieke plek aan het water een ultieme plek voor ontspanning te creëren. 

De Waalstranden worden druk bezocht tijdens de zomermaanden. Fietsen staan in de weg op de spoorbrug, afval containers lopen over bij het Waalstrandje en de uiterwaarden worden te intensief gebruikt met negatieve gevolgen voor de natuur. Genieten aan de Waal dat wil iedereen, maar dan het liefst verantwoord en veilig. Met de realisatie van een strandbar aan de Waal verlagen we de druk op de stranden en creëren we een unieke plek voor ontspanning, ontmoeting en ontwikkeling.  

Strandbar Stek moet een plek worden waar iedereen zich thuis voelt, je eigen Stek. Een plek die rust en openheid uitstraalt en waar, binnen de grenzen van wat mogelijk is, Nijmegenaren mee kunnen denken en organiseren. Niet alleen grote commerciële feesten, maar juist activiteiten die elders niet mogelijk zijn. Jouw bijdrage maakt dus meer cultuur mogelijk. Waarvan je zelf ook weer kan gaan genieten.

De eerste stappen zijn gezet: de vergunningen zijn rond en we zijn al met druk bezig met de realisatie van de bar, het buitenterrein en het culturele programma. Om deze zomer definitief van start te kunnen gaan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Help jij mee?

Tussenstand:

Tegenprestaties

Wil je geen tegenprestatie en gewoon meedoen? Kies zelf het gewenste doneer bedrag.

– 20 euro: Strandbar Stek Frisbee**.
– 130 euro: Bedrijfsnaam vereeuwigd in het Strandbar Stek Terras.

** Artikelen kunnen bij Strandbar Stek, opgehaald worden!

 

Zakelijk sponsoren bij Strandbar Stek? Neem contact op via info@strandbarstek.nl voor de mogelijkheden.