BALANS w/ Blasha & Allatt, Laura van Hal & Tripeo

Details
Date:

juni 5

Time:

6:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Strandbar Stek

Waalplein 5

Nijmegen, Netherlands, 6541 AX

Het extra lange Pinksterweekend is natuurlijk een perfect moment om van God los te gaan. Om deze reden hebben we de zon(de)dag gepakt als BALANS dag om tegenwicht te bieden aan deze stijve Christelijke feestdagen. De spiertjes kunnen goed los gegooid worden, want we hebben een subtiel onsubtiele line up in de startblokken.

UK duo Blasha & Allatt schiet het post-pandemische tijdperk uit als de spreekwoordelijke komeet in en met reden. Weinig acts kunnen de tijdgeest zo goed vatten als de residents van het inmiddels alweer 10-jarige Meat Free uit Manchester. Vrijheid om jezelf te zijn staat tijdens deze feesten op #1 en daar sluiten wij ons natuurlijk van harte bij aan. Iets om te vieren en vรณรณr te zijn en zij belichamen die vrijheid tot in hun tenen. Hun meest recente Hร–R set doet alvast watertanden.

En alsof je nog een excuus nodig had om te komen, viert dat andere dynamische duo van de avond, Laura van Hal en Tripeo, hun gezamenlijk 80 jarige verjaardag. Gefeliciteerd en wij zien jullie linksvoor in Strandbar Stek, 18h scherp!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ:
โœจ Blasha & Allatt
โœจ Laura van Hal & Tripeo

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€:
โฐ Zaterdag 30 april om stipt 12h gaan de earlies los

Post a Comment