BALANS

Details
Date:

oktober 23

Time:

3:00 pm

Click to Register: Click to Register
Venue

Strandbar Stek

Winselingseweg 14

Nijmegen, Netherlands, 6541 AK

Zaterdag 23 oktober BALANS @ Strandbar Stek
Line up:
Sandrien
Tripeo
Laura van Hal
Locus Error

Entree 12,5 Early & 17,5 Regular
15:00-23:00

Het is inmiddels alweer een lange tijd geleden dat er voor het laatst een BALANS avond heeft plaats gevonden. Dit concept en platenlabel van Nijmegenaar Darko Esser (aka Tripeo) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Gelukkig is er nu eindelijk na lang wachten de mogelijkheid om daar gestalte aan te geven. Bij zo’n feestelijk moment hoort natuurlijk een line up vol vuur en passie voor de mooiste techno. Er staat dan ook een viertal artiesten klaar om voor jullie te vlammen.

Sandrien behoeft natuurlijk geen enkele introductie. De Trouw/De School/Is Burning resident is 1 van de meeste geliefde en beste techno DJ’s van ons land en met Nijmegen had ze altijd al een speciale band. Vuurwerk gegarandeerd.

Aan lokaal talent is er ook geen gebrek dankzij Laura van Hal en Locus Error. Eerstgenoemde is hard aan het bouwen aan een glansrijke nationale carrière en rijdt inmiddels driftig het hele land door van optreden naar optreden. Zelfs het buitenland heeft al van haar kunsten mogen genieten. Met recht Nijmeegs techno trots voor de toekomst.

Last but certainly not least hebben we de zeer getalenteerde Locus Error op de bill. Zij kreeg het voor elkaar om zich in een tijd van totale dansvloer droogte toch enorm in de kijker te spelen dankzij vlammende streams bij Open Source en andere online radio stations. Afgelopen weekend zette ze nog de Planet Rose op zijn kop. One to watch, geen twijfel over.

BALANS resident/labelbaas/gastheer Tripeo mag natuurlijk niet ontbreken in dit muzikale pretpakket. Knaldrang is al op een hoog niveau.

Post a Comment